Pileće viršle sa pikantnim povrćem

Šareno jelo sa viršlama i povrćem oduševiće decu i odrasle.

Ne zaboravite da izostavite feferone i biber kada jelo pripremate za najmlađe.

 

  • Vreme pripreme 30 min

  • Zahtevnost veoma jednostavno

  • Tip topla predjela

500 g pilećih viršli PP
120 g luka
200 g tikvica
200 g sveže crvene paprike
1 sveži ljuti feferon
prstohvat bibera
stručak svežeg peršuna
so

 

Luk očistite i naseckajte.

Oprane tikvice iseckajte na 3 cm dugačka rezanca, a papriku seckajte na sitne kockice.

Luk pržite na ulju a zatim dodajte tikvice, papriku i na brzinu propržite . Posolite, dodajte biber, sitno naseckan feferon i na krugove naseckane viršle. Pecite još par minuta i sklonite sa vatre.

Jelo posipite naseckanim peršunom i poslužite uz omiljeni prilog i salatu.

 

Pileća viršla Extra

Gde kupiti